Word sponsor

 

Wij kunnen het niet alleen!

Wat jij voor ons kunt betekenen

Wij kunnen je hulp erg goed gebruiken. Stichting Tandheelkunde Kenia is een onafhankelijke, onpartijdige organisatie die met zo weinig mogelijk middelen tandheelkundige hulp op scholen in Kenia mogelijk maakt. Wij hebben een ANBI-status. Je kunt ons op verschillende manieren sponsoren, als particulier en/of als bedrijf.

Geld doneren

Je kunt ons steunen door een eenmalige of structurele donatie van een geldbedrag. Hiermee steun je bijvoorbeeld de aankoop van materiaal dat nodig is op de scholen.

Donatie van materialen

U kunt ons helpen door tandheelkundige materialen of apparatuur te schenken.

Steun onze klinieken

U kunt een bedrag doneren dat gebruikt wordt voor onderhoud en de uitrusting op onze klinieken.

Met jouw donatie helpen wij 3 scholen in Kenia

\

Bwonge Primary school

Bongwe Primary School is een openbare basisschool. Het is gelegen in het kiesdistrict Msambweni, Kubo Division in het Kwale District. Het is een gemengde ‘Day Only’ school. Deze school wordt beheerd/gesponsord door de centrale overheid. Er zijn in totaal 9 klaslokalen, 2 jongens toiletten, 6 meisjestoiletten en 1 lerarentoilet. Het totale aantal studenten van deze school is 764. Er werken 13 docenten die worden bijgestaan door 18 man ondersteunend personeel.

\

Kilole Primary School

Kilole Primary School is een openbare basisschool in Kinondo. Deze gemengde school voor jongens en meisjes wordt gerund en gesponsord door de centrale overheid. Het is een zogenaamde ‘Day Only’ school. Er zijn in totaal 8 klaslokalen, 2 jongens toiletten, 2 meisjestoiletten en 2 lerarentoiletten. Het totale aantal leerlingen van deze school is 322. Er werken 8 docenten en er is dagelijks 1 onderwijs ondersteunende kracht aanwezig.

\

Mvindeni Primary School

Mvindeni Primary School is een openbare basisschool in Diani, Kubo Division. Deze school wordt gerund en gesponsord door de centrale overheid. Het is een ‘Day Only’ school. Deze onderwijsinstelling is een gewone en gemengde instelling. Er zijn in totaal 13 klaslokalen, 7 jongens toiletten, 6 meisjestoiletten en 1 lerarentoilet. Het totale aantal studenten dat zich inschrijft voor deze school is 1201. Er werken 23 onderwijzers en er is 25 man ondersteund personeel aanwezig.

Iedere euro wordt besteed aan de kinderen in Kenia

Maak jij het verschil?

2287 blije kinderen

3 scholen

1 kliniek